17 siječnja, 2010

dan 5

petak je bio vrlo ucinkovit dan. definirali smo kako ce izgledati kuhinja, kupaonica od male sobe i zasebni wc. definirali smo da cemo raditi i kupaonicu u potkrovlju. nasli smo i rjesenje za kanalizaciju koje ce povezivati sve nove kupaonice i wc, a uz to ce se srediti i problem zadrzavanja kise na djelu kod vanjskog rostilja. bas je bio gust popiti pivicu sa radnicima na kraju radnog dana i tjedna koji je protekao u znaku otkrivanja nepredvidjenih stvari... a nakon pivice, spremanje moje "garsonjerice" jer sam se nadala da preko vikenda nece biti sveprisutne prasine, ali vraga! prasina se spusta nonstop, bez prestanka, malo mi je to naporno, ali izdrzat cu!!! :) navecer mi je dosla branka i bas smo lijepo provele ovaj vikend, malo radno - trazenje raznih plocica i sanitarija, a malo odmarajuci se uz dobru kapljicu i setnje uz mirnu.

nadvoj u hodniku je skoro skroz zriktan
ognjisce/nisa u hodniku je dobila svoj finalni oblik
smrdljiva i mala soba su dobile vrata koja ih povezuju jer ce smrdljiva uskoro postati kupaonica od male sobe, tako ce svaka soba imati svoju kupaonicu.
a smrdljiva nam je pokazala i kakav se lijepi kameni zid krije ispod slojeva i slojeva raznih boja i tapeta

iznad kuhinjskog prozora zamijenjena je jedna greda
a u "garsonjeri" smo pokusali pronaci cijevi za kanalizaciju tako da smo otvorili postojeci "saht" koji je bio oznacen sa drugacijim plocicama. nismo imali srece i nismo nasli ono kaj smo trazili, tu su samo cijevi od vode. i sada novi drveni poklopac.
sada imate kompletan pregled radova u prvom tjednom. nadam se da cete i u drugom tjednu biti uz mene i pratiti kako napreduje preuredjenje house of gold. *

3 komentara: